ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΑ

ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΑ

 

Το ταχυζυμωτήριο είναι ένα μηχάνημα ιδανικό για πιτσαρίες, φούρνους, ζαχαροπλαστεία άλλα και οικογένειες. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός που έχει ο γάντζος του ταχυζυμωτηρίου ζυμώνει τέλεια την ζύμη σε λίγα μόλις λεπτά. Ο κάδος, ο γάντζος  του ταχυζυμωτηρίου είναι ανοξείδωτα.

Η μετάδοση κίνησης από το μοτέρ του ταχυζυμωτηρίου στον γάντζο είναι αθόρυβη. Τα ηλεκτρικά μέρη του ταχυζυμωτηρίου αποτελούνται από αυξομειωμένο σύστημα ταχυτήτων (inverter), χρονοδιακόπτη λειτουργίας αλλά και διακόπτη μπουτόν on-off.

Τα ταχυζυμωτήρια άνω των 20kg (έτοιμης ζύμης) έχουν ανασηκωμένη κεφαλή και αποσπώμενο κάδο. Για την εύκολη μετακίνηση τα ταχυζυμωτήρια έχουν υποδοχή για 4 ρόδες με φρένα ασφαλείας έτσι παρά τα βάρος τους γίνονται ευέλικτα. Τα ταχυζυμωτήρια μπορούν να ζυμώσουν σε μισό χρόνο από τα κοινά ζυμωτήρια και αυτό γιατί περιστρέφεται ο κάδος και ο γάντζος του ταχυζυμωτηρίου.

Τα ταχυζυμωτήρια είναι ιδανικό για ζύμες πίτσας, ψωμιού, τσουρεκιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Τα ταχυζυμωτήρια είναι σε πολλά μοντέλα και χωρητικότητες. Η Smart Kitchen διαθέτει ταχυζυμωτήρια από 6-7kg, 12-18kg, 25-35kg, 45-70kg, 90-120kg, 200-300kg έτοιμης ζύμης. Επίσης διαθέτουμε ταχυζυμωτήρια με ανατρεπόμενο κάδο ειδικά για εργοστάσια αρτοσκευασμάτων.